Donirajte

Udruženje za pomoć i podršku osobama sa autizmom - Kolubarskog okruga ” Pomozimo Nevidljivima da budu Vidljiva ” nalazi se u Valjevu. Rad Udruženja isključivo se bazira na pomoći deci i osobama sa autizmom i njihovih porodica, kao i poboljšanju položaja osobama sa autizmom u lokalnoj zajednici.
Udruženje se obratilo Fondaciji Budi srećan u nadi da im se pomogne da se sakupe sredstva za opremanje prostora u kojem bi se održavali tretmani i radionice za mališane, a u kome bi se kada dođu bilo po neki savet ili pomoć osećala nezapostavljeno ili odbačeno od društva.
Potrebno im je: šest konferencijskih stolica, jedan ležaj, jedna ugaona garnitura, jedan čiviluk, jedna kuhinja, jedan ormar, jedna komoda, dva štampača, jedan smart televizor, jedna klima, tri radna stola za decu, jedan sto i stolica za decu Disney, razne slagalice i didaktički materijal.
Udruženje se nada da će uz pomoć dobrih i humanih ljudi sakupiti neophodna sredstva za opremanje prostora kako bi se pomoglo deci i osobama sa autizmom i omogućilo bezbrižno detinjstvo.
Udruženju za pomoć i podršku osobama sa autizmom ” Pomozimo Nevidljivima da budu Vidljiva ” možete pomoći slanjem SMS-a sa brojem 62 na 2407, kao i uplatama na dinarski i devizni račun i putem e-doniraj, internet plaćanjem platnim karticima iz celog sveta. Cena SMS-a iznosi 200 dinara, PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Telenor i Vip mreže.

Upiši 62 i pošalji SMS na 2407

Uplati na račun korisnika:

Dinarski račun:

Devizni račun:00-540-0002710.6

IBAN: