Gosti u Odmaralištu 2022. godine

Odlaze iz Odmarališta u Moravcima zadovoljni gosti koji su bili kod nas na odmoru.
Zadovoljni gosti koji su i prošle godine bili na odmoru kod nas u ODMARALIŠTU ponovo odlaze zadovoljni uz obećanje da će nas ponovo posetiti u septembru.

PRVI GOSTI U ODMARALIŠTU

Stigli prvi gosti iz Novog Sada u Odmaralište za decu ometenu u razvoju u Moravcima, a sutra stiže još jedna grupa.

Ipak se isplatio rad, muka, finansiranje i trud uz podršku donatora i evo rezultat je stigao, prvi gosti su već u odmaralištu.

HVALA SVIM DONATORIMA I DOBRIM LJUDIMA KOJI SU NAM POMOGLI DA SVE OVO URADIMO ZA DOBROBIT DECE, I EVO POSLE GODINU DANA REZULTAT JE STIGAO. DECA SA SMETNJAMA U RAZVOJU VEĆ UŽIVAJU U VELIKOM PROSTRANSTVU I ODLIČNIM USLOVIMA.

Naravno ovo sve dobijaju potpuno besplatno i deca i roditelji što je retkost za Evropu i Srbiju. Neka se sve neverne tome koji su sumnjali u moj rad vide i uvere se da ja nisam ono što su oni mislili.
ZATO SVI KOJI SU ZAINTERESOVANI IZVOLITE NA BESPLATAN SMEŠTAJ I UŽIVANJE U PRELEPOJ PRIRODI-NARAVNO BESPLATNO I BEZ IKAKVE NADOKNADE. U UG AUTIZAM VALJEVO smo presrećni, prezadovoljni što se na kraju sav trud isplatio. Ništa ne može zameniti sreću dece i napaćenih roditelja. Ovo zadovoljstvo nema cenu.

 

Uživanje uz jutarnju kafu u Moravcima i posmatranje srnića kako pasu.

ODMARALIŠTE U MORAVCIMA

Poseduje 3ha zemlje,2 objekta i ribnjak.

Udruženje ima za cilj da osposobi objekat gde bi deca iz spektra autizma boravili leti sa roditeljima. Objekat je predviđen za besplatan terapeutski boravak dece na seoskom području nadmorske visine od 350m.

Objekat se nalazi nedaleko od Ljiga a u blizini su destinacije Divčibare i Rudnika.

Takođe je i lekovita banja Vrujci u neposrednoj blizini od 15 km.

Boravak dece sa roditeljima je BESPLATAN, bez ograničenja vremenskog perioda, ali se mora dokazati rešenjem tnp ili medicinskom dokumentacijom .